Videoovervågning

Her på siden kan du læse mere om vores udvalg inden for videoovervågning til både private og erhverv i Ringsted og i hele Danmark. Har du spørgsmål til nedenstående, eller vil du vide mere, er du velkommen til at henvende dig. 

Videoovervågning til private og erhverv i Ringsted resten af Danmark

Hos BNJ Sikring ApS i Ringsted nær Roskilde, leverer vi både indendørs og udendørs videoovervågning, og det kan være til et privat hus eller til alt fra en butik til en fabrik. De fleste af vores privat- og erhvervskunder er fra Sjælland, men vi servicerer også resten af landet.

Mange muligheder med videoovervågning

Man kan benytte videoovervågning til en lang række formål. Det er for eksempel en god ide at kombinere en alarm med et overvågningskamera. Dermed kan du se, hvad der sker, hvis alarmen går. Et kamera kan endvidere benyttes til at optage, hvis der er svind på lageret eller i butikken.

Videoovervågning er også velegnet til for eksempel en butik, hvis der er et røveri, eller hvis der pludseligt mangler noget værdifuldt. Det er præventivt, og videoen kan overgives til politiet.

Et udendørs overvågningskamera kan holder øje med, hvad der sker omkring bygningen om natten og i weekenden. Det kan også bruges til at se, hvad der sker udenfor, mens du er indenfor. Vi kan levere både trådløs og kablet overvågning, og vi kan naturligvis også finde en billig løsning. 

Landsdækkende sikkerhedsløsninger

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller vil du vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.