Om os

Vi tilbyder avancerede alarm- og overvågningssystemer til virksomheder, institutioner og private i hele landet. 

Certificeret sikkerhedsfirma

"BNJ Teknik ApS tilbyder avancerede alarmsystemer til virksomheder og private. Vi er certificeret og levere sikringsløsninger i hele landet. "

Vi er landsdækkende

Hos BNJ Teknik ApS i Ringsted finder du et landsdækkende certificeret sikkerhedsfirma, der har mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. 

Vi tilbyder en række forskellige sikringsopgaver for både private boligejere, forskellige former for virksomheder, institutioner og kommuner. Det kan for eksempel være videoovervågning, mekanisk sikring, tyverisikring, adgangskontrol, tågesikring og lignende services.

Vi befinder os i en branche, der hele tiden er i udvikling, og derfor sørger vi løbende for at følge med i udviklingen via deltagelse på de nyeste kurser og efteruddannelser inden for vores respektive arbejdsområder.

Landsdækkende sikkerhedsløsninger

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller vil du vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov. 

Vi har fokus på den tætte kunderelation

Vi lægger stor vægt på at have en god og tæt personlig kontakt med vores kunder. Derfor gør vi meget ud af dialogen mellem dig og installatøren, så vi kan være sikre på, at du får den rette løsning, der lever op til dine ønsker og krav.

Derudover er pålidelighed, høj kvalitet og god service utroligt vigtigt for os, så du kan få en løsning, som du kan være sikker på er den rigtige for dig.

Døgnbemandet alarmcentral hele året rundt

Vælger du at få opsat og installeret et alarmsystem gennem os, vil du blive koblet til en døgnbemandet alarmcentral, der er klar til at rykke ud hele året rundt. Vores alarmsystemer bliver tilsluttet Den Jyske Kontrolcentral A/S, som med det samme vil sende en vægter eller en tilkaldeperson ud til din adresse i det øjeblik, dit alarmsystem vil blive aktiveret. Det gælder hele året rundt alle døgnets 24 timer.

Kontakt os og hør mere om vores virksomhed

Har du nogle spørgsmål omkring vores ydelser eller services, kunne du tænke dig at høre mere om vores sikkerhedsfirma, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 30 95 04 06, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail brian@bnjteknik.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.