Adgangskontrol med brik, kort, fingeraftryk med mere

BNJ Sikring ApS i Ringsted nær Roskilde har vi stor ekspertise med tyverisikring såsom elektronisk adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning til institutioner, boligselskaber og virksomheder. Der kan benyttes brik, fingeraftryk eller kort med videre. De fleste af vores kunder er fra Sjælland, men vi serviserer også resten af landet.

Opnå 100 procent kontrol med elektronisk adgangskontrol

Der er mange fordele ved elektronisk adgangskontrol. I kan se, hvornår folk kommer, og I kan spærre adgangen, hvis for eksempel et nøglekort bliver væk. I har med andre ord 100 procent kontrol, og I kan vælge fingeraftryk, hvis det skal være ekstra sikkert.

Der er mange adgangsmuligheder med adgangskontrol såsom:

  • ​Brik
  • Kort
  • Armbånd
  • Fingeraftryk

Nøglebrikken er især velegnet til steder, hvor der kommer mange, men hvor sikkerheden ikke skal være høj. Det kan være vaskerier og andre steder med fællesadgang i for eksempel boligforeninger eller til indvendige døre i virksomheder og institutioner.

Ved højere sikkerhed kan nøglebrikken kombineres med personlig kode, fingeraftryk eller andre biometriske teknologier.

Vi kan finde en løsning til ethvert sikkerhedsniveau.

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

​Vi giver gerne råd og vejledning om, hvilket system der passer dit behov og budget.  Du kan ringe til os på telefon 30 95 04 06, eller du kan benytte vores kontaktformular så tager vi fat i dig med et uforpligtende tilbud på en tyverialarm.