Tyverialarm

Her på siden kan du læse mere om vores udvalg inden for tyverialarm og tyverisikring til private og erhverv. Har du spørgsmål til nedenstående, eller vil du vide mere, er du velkommen til at henvende dig. 

Tyverialarm og tyverisikring til private og erhverv

Overvejer I at få monteret en alarm? Hos BNJ Sikring ApS i Ringsted nær Roskilde, har vi specialiseret os i tyverialarmer og anden tyverisikring til private boliger, virksomheder og institutioner. Vi kan tilbyde en alarm i alle størrelser og til alle formål. De fleste af vores kunder er fra Sjælland, men vi servicerer også resten af landet.

En tyverialarm er præventiv og stresser tyven

En tyverialarm er først og fremmest præventiv, og hvis der alligevel bliver indbrud, vil alarmen fra din tyverialarm stresse indbrudstyven. Det betyder, at tyven ikke når at rode for meget rundt og ødelægge dine ting. I visse tilfælde vil du også få en lavere forsikringspræmie. Du kan endvidere vælge et mere avanceret alarmsystem med videoovervågning, adgangskontrol med videre.

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Du skal overveje, hvad formålet er med din alarm, når du skal vælge et system og du skal også overveje, hvor tyven kan komme ind.

​En privat alarm på anden sal behøver kun en skalsikring ved hoveddøren. En håndværker i et hus med en masse værktøj har et andet behov for en tyverialarm. Et indbrud kan medføre, at virksomheden ikke kan arbejde i flere dage, indtil der bliver fremskaffet nyt værktøj. Derfor skal alarmen være mere effektiv.

Landsdækkende sikkerhedsløsninger

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller vil du vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.