Adgangskontrol

Her på siden kan du læse mere om vores udvalg inden for adgangskontrol med brik, kort, fingeraftryk med mere. Har du spørgsmål til nedenstående, eller vil du vide mere, er du velkommen til at henvende dig.

Adgangskontrol med brik, kort, fingeraftryk med mere

BNJ Sikring ApS i Ringsted nær Roskilde har vi stor ekspertise med tyverisikring såsom elektronisk adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning til institutioner, boligselskaber og virksomheder. Der kan benyttes brik, fingeraftryk eller kort med videre. De fleste af vores kunder er fra Sjælland, men vi servicerer også resten af landet.

Opnå 100 procent kontrol med elektronisk adgangskontrol

Der er mange fordele ved elektronisk adgangskontrol. I kan se, hvornår folk kommer, og I kan spærre adgangen, hvis for eksempel et nøglekort bliver væk. I har med andre ord 100 procent kontrol, og I kan vælge fingeraftryk, hvis det skal være ekstra sikkert.

Der er mange adgangsmuligheder med adgangskontrol såsom:

  • ​Brik
  • Kort
  • Armbånd
  • Fingeraftryk

Nøglebrikken er især velegnet til steder, hvor der kommer mange, men hvor sikkerheden ikke skal være høj. Det kan være vaskerier og andre steder med fællesadgang i for eksempel boligforeninger eller til indvendige døre i virksomheder og institutioner.

Ved højere sikkerhed kan nøglebrikken kombineres med personlig kode, fingeraftryk eller andre biometriske teknologier.

Vi kan finde en løsning til ethvert sikkerhedsniveau.

Landsdækkende sikkerhedsløsninger

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller vil du vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.