Om BNJ Sikring ApS i Ringsted

Hos BNJ Sikring ApS i Ringsted finder du et landsdækkende certificeret sikkerhedsfirma, der har mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Vi tilbyder en række forskellige sikringsopgaver for både private boligejere, forskellige former for virksomheder, institutioner og kommuner. Det kan for eksempel være videoovervågning, mekanisk sikring, tyverisikring, adgangskontrol, tågesikring og lignende services.

Vi befinder os i en branche, der hele tiden er i udvikling, og derfor sørger vi løbende for at følge med i udviklingen via deltagelse på de nyeste kurser og efteruddannelser inden for vores respektive arbejdsområder.

Vi har fokus på den tætte kunderelation

Vi lægger stor vægt på at have en god og tæt personlig kontakt med vores kunder. Derfor gør vi meget ud af dialogen mellem dig og installatøren, så vi kan være sikre på, at du får den rette løsning, der lever op til dine ønsker og krav.

Derudover er pålidelighed, høj kvalitet og god service utroligt vigtigt for os, så du kan få en løsning, som du kan være sikker på er den rigtige for dig.

Døgnbemandet alarmcentral hele året rundt

Vælger du at få opsat og installeret et alarmsystem gennem os, vil du blive koblet til en døgnbemandet alarmcentral, der er klar til at rykke ud hele året rundt. Vores alarmsystemer bliver tilsluttet Den Jyske Kontrolcentral A/S, som med det samme vil sende en vægter eller en tilkaldeperson ud til din adresse i det øjeblik, dit alarmsystem vil blive aktiveret. Det gælder hele året rundt alle døgnets 24 timer.

Kontakt os og hør mere om vores virksomhed

Har du nogle spørgsmål omkring vores ydelser eller services, kunne du tænke dig at høre mere om vores sikkerhedsfirma, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 30 95 04 06, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail brian@bnjteknik.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

​Vi giver gerne råd og vejledning om, hvilket system der passer dit behov og budget.  Du kan ringe til os på telefon 30 95 04 06, eller du kan benytte vores kontaktformular så tager vi fat i dig med et uforpligtende tilbud på en tyverialarm.